The Journey of Life
Just another WordPress.com weblog

Salam AidilAdha..

aku balik ke kampung ahad tadi untuk menyambut aidiladha. Hujan sepanjang hari. Seperti biasa, rutin setiap raya ialah masjid, kubur. Tahun ni sembahyang bermula tepat jam 8.30 . huh, nasib baik bawak wife aku sekali, parking memang dah takde , terus tinggal kan dia dengan saufie, aku ngan sobrie dan sidqie berlari nak dapatkan first rakaat. nasib baik sempat. 😀

daging korban yang ayah dapat terus di buat sup. aku pun belasahlah cam tak hengat, last last tidur sampai petang, pening kepala daging baru kot. teruskan perjalanan balik, jammed , jammed dan jammed. duk kat selangor pun jammed jugak .. bukan jauh sangat pun , tak sampai 100kM pun.

lepas Isi gas , pergi rumah kak wok. makan lagi daging, terus cam nak muntah. sempat balik maghrib kat rumah.

pastu tak makan apa apa lagi, sebab rasanya dah overload.

waktu sekarang ni ialah 3.03 am. tak tidor lagi.

jalan jalan sat kat cyber. Hari ni 091208.

Biarlah ianya menjadi satu titik dalam perjalanan yang tidak tau di mana penghujungnya.

Advertisements

No Responses to “Salam AidilAdha..”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: